top of page
Melinda-Suomiksella-24_edited.jpg

Melinda Holmén

Työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä (luksus vähittäiskauppa-alalla), kehittämässä tiimejä ja henkilöitä, myynnin ja asiakassuhteiden kehittämisen parissa. Tehnyt ura muutoksen ja autan nykyään ihmisiä näkemään ja hyödyntämään täyden potentiaalinsa – mikä on seuraava askel urallasi? Kuka haluat olla kotona/töissä? Miten voit hiljentää itse-kriitikkosi jotta uskallat toetuttaa unelmiasi?

Coaching mielestäni on parhaimmillaan oivalluksia tuottava, inspiroiva mutta myös hauska prosessi – ihminen kehittyy paremmin jos asioita pystyy näkemään huumorillakin!

Miten mieli toimii kiehtoo minua ja autan sinua ymmärtämään ja näkemään miten mielesi ja kehosi toimivat. Miten ajatusratoja ja ajatusmalleja voi muuttaa, miten uskomukset vaikuttavat toimintaasi ja mitä kaikkea on mahdollista kun maksimoit oma potentiaalisi!

  • LinkedIn
Screenshot 2022-05-16 at 12.08.13.png

Vahvuudet

  • Coaching leadership (konkreettiset työkalut mm. GROW-malli / kuunteleminen / palautteen antaminen / oma rooli ja tyyli johtajana)

  • Vaikeat keskustelut / palautteen antaminen

  • Itsekriittisyys / huijari-syndrooma

  • Uravalmennus

  • Tiimivalmennuksia

  • Osaamiseeni kuuluu myös: miten voi nauttia treenaamisesta jos ei periaatteesa pidä siitä? Autan löytämään motivaatiota ja siirtämään fokukseesi liikkumisen aikana jotta nauttisit siitä - jotta siitä tulee osa arkeasi

Kielet

Suomi, svenska, english

Tunnistatko itseäsi näistä?

Haluat kehittyä johtajana - inspiroida, kuunnella, kehittää tiimisi / itsekriittisyys, huono itsetunto häiritsee sinua / vältät konflikteja ja haluaisit oppia paremmin antamaan ja vastaanottamaan palautetta / toivot tasapainoa ja läsnäoloa arkeesi / haluat kehittyä urallasi ja toivot sparrausta

Koulutus / kokemus

KTM, LCF (Life Coach Finland), EMCC, CTI-trained (Co-Active sertifioinnissa). Johtanut Suomen kannattavin vähittäiskauppa ja tehnyt itse suuren uramuutoksen.

bottom of page