top of page

LEADCAST X COACHING
Toteuta vieraidemme neuvoja
elämässäsi ja yrityksessäsi

100 vieraan jälkeen kokosimme TedTalkiin tärkeimmät kuulemamme johtajataidot: aitous, oman intohimon löytäminen, rajojen asettaminen sekä virheistä oppiminen ja epäonnistumisen hyväksyminen.

 

Nyt haluamme antaa teille kuuntelijoillemme kaikki eväät toteuttaa opit omassa elämässänne ja yrityksissänne.

 

Leadcast on kuratoinut teille sertifioituja coacheja, jotta voitte vaivatta löytää itsellenne ja organisaatiollenne sopivan ammattilaisen, jonka kanssa on mahdollista kehittyä sekä yksilö- että tiimitasolla.

 

Toteuta viisaat neuvot elämääsi ja maksimoi oma ja tiimisi potentiaali.

Kaikilla valmentajilla on yhteistä että: autamme selkeyttämään tavoitteita, työskentelemme ratkaisukeskeisesti - tulet ottamaan konkreettisia askeleita kohti tavoitteitasi, uskomme että jokainen on resourceful & whole, focus on the whole person...

Miten coachaus toimii?

1) Varaa ensin ilmainen 30min alkukeskustelu valitsemasi valmentajan kanssa. Keskustelun aikana tutustutte toisiinne, kerrot toiveistasi ja mihin haluaisit hyödyntää coachaus, voit esittää kysymyksiä ja laaditte coachaus suunnitelma. 
2) Jos päätät jatkaa, sovitte valmentajan kanssa ensimmäisestä ajasta. Suosittelemme että kertojen välillä on n. 3-4 viikkoa. Koska kaikki muutokset vaativat aikaa, harjoittelua ja toistoja, valmennus myydään 4 kerran paketeissa - näin pääset kokemaan konkreettisia saavutuksia ja huomaamaan todellista muutosta.

Jos toivot tiimi coachausta / yrityksellesi tarjousta, olethan yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta.

1+4 kertaa = 590€ (sis. alv)
 

LÖYDÄ POTENTIAALISI JA TOTEUTA UNELMIASI -
VARAA AIKA

 

TAI OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEEN AVULLA

Pyydä yrityksellesi tarjous tai esitä kysymyksesi tästä

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page